20kg
Αναλυτικά συστατικά:
Ακατέργαστη πρωτεΐνη ~ 31 %
Ακατέργαστα έλαια και Λίπη ~ 13 %
Ακατέργαστες Ίνες ~ 4.5 %
Ανόργανες ύλες ~ 10.5 %
Υγρασία ~ 10 %
Ασβέστιο ~ 2.2 %
Φωσφόρος ~ 1.6 %
Τρόπος χρήσης
1h ΑΣΚΗΣΗ/ΗΜΕΡΑ 2h ΑΣΚΗΣΗ/ΗΜΕΡΑ 4h ΑΣΚΗΣΗ/ΗΜΕΡΑ
15kgr 255gr 280gr 325gr
20kg 340gr 390gr 450gr
30kg 510gr 550gr 585gr
35kg 535gr 590gr 635gr
40kg 590gr 635gr 680gr
45kg 655gr 710gr 755gr
50kg 720gr 760gr 790gr
60kg 860gr 890gr 925gr
Πρώτες ύλες
Κρέας και ζωικά παράγωγα δημητριακά, (κρέας ελάχιστο 20%), υποπροϊόντα, παράγωγα φυτικής προελεύσεως, έλαια και λίπη, όσπρια, ορυκτές ουσίες
Προσθήκη ουσιών
Βιταμίνες, προβιταμίνες και ουσίες χημικά
καθορισμένες για ανάλογο αποτέλεσμα (ανα kg):
Βιταμίνη Α (Ε672): 4.500 ~ U.I./kg
Βιταμίνη D-3 (Ε671): 600 ~ U.I./kg
Βιταμίνη Ε ( α-τοκοφερόλες ) ~ 30 mg/kg
Ιχνοστοιχεία ή ενώσεις ιχνοστοιχείων:
Ε1 Σιδήρου (θειικός σίδηρος μονοϋδρικός) ~ 35 mg/kg
E2 Ιώδιο (Ασβέστιο άνυδρο ιωδικό) ~ 0,1 mg/kg
Ε4 Χαλκός (πενταένυδρός θειικός χαλκός) ~ 6 mg/kg
Ε5 Μαγγάνιο (Οξείδιο Μαγγανίου) ~ 15 mg/kg
Ε6 Ψευδάργυρος (Οξείδιο του ψευδάργυρου) ~ 25mg/kg
E8 Σελήνιο (Σεληνιώδες Νάτριο) ~ 0.1 mg/kg
Aντιοξειδωτικά: CE